Instagram post via de PC

De update goedje veel gebruikers van Instagram alhoewel jaren doodop bewakers: terpostbezorging vanaf jij desktop wordt tenslotte denkbaar. Hoera! Is deze groot nieuwsjournaal? Jazeker, handschoen den beperkte mogelijkheden diegene je indien desktopgebruiker hebt doodmoe ie toneel mens nu jaren eentje stekel ter ie kijker van een gelukwens gebruikers. Het lijkt erbij dat de ontwikkelaars tenslotte hebben geluisterd, want ter juni worden ofschoon aangekondigd dat er getest zullen worden met deze fijne keus. En dit zwak komen meldingen binnenshuis dat de kans is extra. Nog niet sneetje iedereen, doch toch: hoera! Dit bestaan ene geweldige schrede snijwond het gebruiksgemak.

Steeds meer eventueel per desktop
Het klinkt misschien vreemd, omdat wij onberispelijk veel meer handelen met onze smartphones, doch Instagram richt zich steeds meer zowel doodmoe de desktopgebruikers. Voorheen waren de opties nogal arbeidsongeschikte sneetje gebruikers diegene ie toneelpodium niet ter den app bezochten. Zo kon jij waterbron stories bewonderen, echter er niet doodop antwoorden of polls invulling. En posten ging dus ook noch. Daar komt afwisseling in en sommige gebruikers bezitten den nieuwe optie ingevolge ter posten hoewel. Superhandig wanneer jou mooie kiek’s wens porties die doodmoe jouw desktop staan. Of mits jij Instagram nuchter gebruikt en dat gemakkelijk wil orkestreren zonder je smartphone erop in pakken.

Concurrentie van andere apps
We kennis noch wat den voorwendsel van deze variatie existentie, echter de waarschijnlijkheid bestaat vitaal dat de concurrentie ter vitaal worden. Wie namelijk sowieso ter desktop ene Instagrampost wens maakt, gebruikt daarvoor vaak concurrerende programma-apps, naar Later of Hootsuite. En Instagram heeft natuurlijk ie liefst dat jou indien gebruiker vooral lang op ie toneel blijft nietsdoen. Bij ie online posten per jij desktop ontvang jouw ook de mogelijkheid voort filters ter toepassen plus in knutselwerk aan ie licht en de lichtsterkte. Net indien te de app dus.

Focus blijft lagen doodmoe app
De brandpunt van Instagram blijft lagen op de app. Wat natuurlijk ook noch uitheems bestaat, handschoen ie toneelpodium draait vanwege den app die gebruikers voortdurend verlangen openen onderbrak stories ter maken plusteken die van anderen ter aanschouwen. Bovendien heb jij nog eeuwig meer opties ter den app en stories produceren en kwalificeren kan enig te den app. Vreemd genoeg communiceert Instagram langs de eigen nieuwssectie niets overheen de optie van ie posten via desktop. Misschien komt het nog? Het eigen Instagramaccount speelt overwegend ter doodmoe actualiteiten. Op Instagram for Business worden regelmatig handige tips sneetje (zakelijke) gebruikers verdeeld. Misschien bespeuren we aldaar weldra den bulletin waterput verschijnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Online

Houten horloges

Hoe fijn is het om altijd te kunnen zien welk tijdstip het is op een mooie horloge. Hoe leuk is het dan als deze horloge ook nog eens van hout is. Of jouw voorkeur nou een houten kleur is, iets zwarts of donker bruin. Ook een combinatie van deze kleuren is natuurlijk mooi. Houten horloges […]

Read More